15 Ani de Experienta
15 Ani de Experienta
Tel: +40 737 518 328 | Mail:
Tel: +40 737 518 328 | Mail:
SAGEX

Constructii civile

Constructii civileIn cei peste 15 ani de activitate, ne-am dovedit experienta si profesionalismul profesionalismul in construirea de proiecte, care respecta cele mai inalte cerinte. Cei mai multi dintre clienti au apreciat colaborarea cu noi, ceea ce ne-a determinat sa devenim un etalon al calitatii pe piata constructiilor.

Toate aceste realizari nu sunt intamplatoare, Sagex fiind constient ca succesul este datorat satisfactiei partenerilor care beneficiaza de servicii ireprosabile din toate punctele de vedere. In gama de servicii oferite de noi sunt incluse activitati ce tin de proiectare si de executie, atat pentru constructii rezidentiale, cat si pentru cele cu destinatie comerciala. De asemenea, pentru fiecare dintre acestea oferim o multitudine de servicii, atat pentru variantele la rosu (incluzand doar fundatia, peretii si structura acoperisului) cat si pentru variantele la cheie (forma finala cu toate finisajele incluse alaturi de racordarea constructiei la utilitati), totul convenit cu beneficiarul in functie de resursele financiare si de timp (costuri si timp de executie).

SUNTEM SPECIALIZATI IN:

Finisaje interioare si exterioare

Finisaje interioare si exterioare

Sarpante si invelitori

Sarpante si invelitori

Fundatii si terasamente

Fundatii si terasamente

Structuri monolite si prefabricate

Structuri monolite si prefabricate

Montare si racordare a instalatiilor electrice, sanitare si termice

Montare si racordare a instalatiilor electrice, sanitare si termice

Amenajari exterioare.<br>Sistematizare verticala

Amenajari exterioare.
Sistematizare verticala

Profesionalismul si capacitatea noastra de adaptare ne permit sa obtinem rezultate remarcabile indiferent ca ne referim la case de locuit, constructii cu destinatie turistica sau spatii prestabilite activitatiilor comerciale.

Nu in ultimul rand, cand alegem sa ne implicam intr-un proiect, va asiguram ca analizam cu grija detaliile ce tin de aspect sau durabilitate indiferent ca sunteti interesat de finisaje (tencuieli, placari ceramice, parchet, seminee, sisteme moderne de incalzire, pereti rigips sau amenajari ale spatiilor de joaca), mansardari sau tratamante profesionale ale suprafetelor diverse (antimucegai, impermeablizare, etc).

In plus, puteti fi siguri ca specialistii nostri folosesc doar materiale de calitate si au acces la cele mai actuale echipamente si utilaje profesionale.