x
Cere oferta

SERVICII

 

Sagex Construct ofera pe tot parcursul desfasurarii activitatii solutii eficiente perfect adaptabile cerintelor dumneavoastra indiferent de complexitatea sau extravaganta proiectului. Inca din momentul contractarii serviciilor noastre va putem garanta o calitate superioara a produselor si prestarilor oferite de noi prin intermediul unei echipe tinere si dinamice cu o experienta calificata in domeniu.

Cu un personal care imbina experienta managerilor cu entuziasmul tinerei echipe de constructii putem aborda o  gama uriasa  de lucrari realizate in conditii de maxim profesionalism datorita caruia am devenit un etalon de calitate si seriozitate in acest segment de activitati.

De asemenea colaboram indeaproape cu producatori de materiale de cea mai inalta durabilitate fiind constienti ca un proiect derulat cu succes pana la capat necesita o infrastructura bine planificata initial care dispune de cele mai bune calitativ materiale de constructii. De aceea acordam o atentie sporita colaborarii cu furnizorii, atat in ceea ce priveste durabilitatea cat si costurile.

Tipuri de lucrari executate de SAGEX CONSTRUCT:

Pe langa toate aceste servicii variate oferim si consultanta de specialitate asupra documentatiei si specificatiilor proiectului demarat de dumneavoastra.Credem ca ne putem informa permanent clientii astfel incat comunicarea dintre firma si beneficiar sa fie una ideala si la cel mai inalt nivel.

Aceasta abordare din partea clientului poate aduce unele avantaje imense in raport cu ceea ce solicita piata de constructii in acest moment:

– acces la cele mai noi tehnici si cunostinte din domeniu

– reducerea substantiala a costurilor de executie

– diminuarea termenului de finalizare a proiectului

– realizarea de evaluari si recomandari specifice fiecarei faze a constructiei