x

Campia Libertatii Residence

Campia-Libertatii-Residence-Logo2

Proiectul Câmpia Libertății Residence este realizat din capital propriu privat prin asocierea între SAGEX CONSTRUCT și TopApartamente.ro. Experiența dobândită pe parcursul anilor atât în domeniul construcțiilor, cât și în domeniul imobiliar ne-a ajutat să învățăm de la dumneavoastra cum să realizăm locuințe de suflet pe care le puteți numi “ACASĂ”. Astfel, Proiectul Câmpia Libertății Residence beneficiază de un avantaj major, având siguranța structurală, cât și compartimentarea și locația ideală.

TopApartamente.ro este o echipă de profesioniști cu  experiență de mai bine de 10 ani în domeniul imobliar. A început prin studierea, ascultarea și întelegerea clienților, cumulând experiența cu obiectivele dorite în domeniul achizițiilor imobiliare, ca ulterior să devină Dezvoltator Imobiliar alături de importanți asociați.

Printre numeroasele proiecte amintim cateva recente: Stadium Arena Residence-care în acest moment continuă cu Stadium Arena Residence 2, Râmnicul Sărat Residence1 si Râmnicul Sărat Residence 2, Di Stefano Residence și multe altele. Dar, cel mai important de amintit la aceste proiecte este faptul ca imobilele construite au beneficiat de o compartimentare de excepție și finisaje deosebite tinând cont de opinia clienților, imobilie care și acum corespund standardelor solicitate de către clienții nostri, chiar daca dorințele, gusturile si nevoile  sunt intr-o continua schimbare.

Prin Proiectul Câmpia Libertății Residence contiuăm să ne menținem respectul față de clienții noștri oferindu-le confortul, spațiul, siguranța și calitatea pe care și-o doresc.