x

Despre noi

 

Ne găsești pe șantier a doua zi după semnarea contractului. Cu noi, bugetul stabilit rămâne cum am stabilit. Livrarea în termen este literă de lege. Durabilitatea construcției și designul adaptat scopului se înțeleg de la sine. Ne asumăm responsabilitatea pentru fiecare pas al proiectului nostru comun. Cei care lucrează cu noi pentru prima oară văd în toate acestea surprize plăcute. Noi le numim simplu normalitate.


Simpla idee de a începe un proiect de la zero ne pasionează și ne impulsionează. Indiferent dacă este vorba despre proiectele noastre proprii sau despre cele cu care vii la noi. Practic, de asta existăm. Și știi care este partea cea mai bună? Că avem priceperea și toate mijloacele necesare pentru a transpune în fapte, în buget și la termen, preocuparea noastră favorită. O preocupare căreia îi suntem dedicați 100% și pe care o luăm extrem de în serios.


Se poate, avem solutii!
Finalizam, avem resurse!
Respectam bugetul, suntem eficienti!
Furnizam calitate, avem clienti fericiti!

 

 Mai jos gasiti datele companiei:

 

Numele firmei:   SC SAGEX CONSTRUCT SRL

Anul infiintarii companiei:   2006

Profilul firmei:   Antreprenoriat general in lucrari de constructii civile si industriale pe structura din metal sau beton armat , consolidari , piscine si centre wellness & spa.

Director General:  ing. Sandu Chirita

Angajati:   70 din care 8 ingineri constructori.

Cod Fiscal:   RO 19616428

Nr. Inreg. Registrul Comertului:   J40/20423/2006