Constructii case la cheie

In ultimul timp in Romania piata de imobiliare a avantajat optiunea unei constructii de la zero a unei case in detrimentul cumpararii unui apartament. Ideea de baza este aceea ca banii obtinuti in urma vanzarii unui apartament acopera achizitionarea unui teren si inceperea constructiei propriu-zise.

Daca sunteti in cautarea unei locuinte iar alternativa apartamentului nu va incanta, Sagex Construct va pune la dispozitie varianta "casei la cheie". Aceasta reprezinta posibilitatea ideala pentru cei care doresc sa se mute intr-o casa complet finisata atat in interior cat si in exterior. Prin optarea la aceasta varianta veti scapa de grija efectuarii racordurilor la curent, gaze, canalizare si de grija realizarii instalatiilor electrice, termice si sanitare.

Cu o experienta uriasa in constructia caselor la cheie, echipa Sagex, printr-o colaborare impecabila intre departamentele de management si executie, va garanteaza o lucrare ireprosabil finalizata. Noi va oferim o casa la cele mai inalte standarde calitative si in acelasi timp va scutim de eforturile aferente unei amenajari interioare anevoioase.

Casa la cheie:

La acest tip de constructie, dupa finalizarea lucrarilor va ramane doar sa va mutati in ea. Acestea spre deosebire de casele la rosu sunt complet finisate, atat in interior cat si in exterior, contin pardoseli si faianta si sunt racordate la toate utilitatile care mentin un confort necesar familiei dumneavoastra. Elementele care fac diferenta intre cele doua tipuri de proiecte sunt reprezentate de finisajele exterioare, finisajele interioare, instalatiile sanitare si cele termice.

- Finisajele exterioare sunt reprezentate prin: invelitoare acoperis, geamuri, tencuieli, termoizolatii, vopsitorii exterioare.

- Finisajele interioare sunt tencuieli si vospitorie interioara, gresie, faianta, parchet si usi.

- Instalatiile sanitare reprezinta montarea chiuvetei, dusurile cada, vas toaleta, robineti, racorduri.

- Instalatiile termice reprezinta montarea centralei a caloriferelor si racordurilor.